sageata comisii

Săgeata a murit, dar revine la Comisie

În urmă cu două săptămâni scriam că periplul Săgeţii Năvodari la Comisia de Disciplină s-a terminat după a şaptea excludere dictată de către Comisia de Discplină şi Etică a FRF, pentru datoriile faţă de foştii jucători.

Se pare că m-am înşelat, pentru că în şedinţa de miercuri a Comisiei au mai apărut pe rol alte două dosare, reclamanţii fiind doi membri ai staffului tehnic al echipei de la malul mării. Este vorba de secundul Norbert Niţă şi antrenorul de portari Alex Iliuciuc.

Momentan, Săgeata a primit câte 3.000 de lei amendă pentru fiecare dosar, iar la termenul din 10 iunie vom asista la prima depunctare, în condiţiile în care clubul constănţean nu va avea de unde să îşi achite datoriile.

Năvodărenii au fost excluşi până acum de şapte ori, o dată din Liga 2 şi de şase ori din toate competiţiile, acumulând şi o penalizare de 58 de puncte.

Gloria Progresul şi Arieşul 1907 au intrat în hora depunctărilor

Conform comunicatului Comisiei de Disciplină şi Etică, alte trei cluburi au mai fost depunctate pentru datorii faţă de foştii jucători. Fortuna a mai bifat o penalizare de două puncte în dosarul portarului Andrei Vlad şi a ajuns la un total de 8 puncte scăzute din clasamentul sezonului regulat al seriei a doua.

“Nou venite” pe lista sancţionatelor sunt Gloria Progresul şi Arieşul 1907. Echipa bistriţeană a pierdut patru puncte pentru datoriile faţă de Hlincă şi Olimpiu Bucur, în timp ce turdenii au primit o sancţiune de două puncte pentru cazul Kalai.

În standby se află Delta Dobrogea şi Cetatea Târgu Neamţ, care au termen până pe 10 iunie să facă dovada plăţii datoriilor către jucătorii Bogdan Olaru şi Cosmin Miron, respectiv Sorin Dutciuc, altfel ambele echipe vor fi depunctate.

Foto: Alexandru RAITA